KARDEŞ OKUL CAN OKUL

22.09.2023 209

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki diğer illerimizi etkileyen depremler nedeniyle depremin oluşturduğu sosyal ve psikolojik etkilerin azaltılması ve okullarımız arasında kardeşliğin yaygınlaşması, farklı birikimleri olan ve farklı eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek işbirliği ve desteği arttırmak, kardeş okullar oluşturarak öğrenciler ve öğretmenler arasında bilgi, değer, kültür paylaşımını zenginleştirmek, okullar arası işbirliği ve desteği arttırarak eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak amacıyla deprem bölgesinde bulunan okullar "Kardeş Okul" Projesi kapsamında Kilis İli Polateli İlçesi Ömeroğlu İlkokuluna değerli velilerimizin desteği; kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışması ile eğitim öğretime hazırlık araç gereçleri gönderilmiştir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür eder. Kardeş okulumuzda bulunan değerli öğretmen ve öğrencilerimize eğitim hayatlarında canı gönülden başarılar dileriz. Yaraların hep birlikte sarıldığı kardeş okulumuzda dahil nice okullarla güzel dostluklar kurduğumuz yıllar olması dileğiyle projeye desteklerini sunan herkese teşekkür ederiz.

22-09-2023