29 Eylül İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Saatler: 08.30 - 14.35
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: TOKİ´den gelen öğrencilerimiz özel okul servisinden yararlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Avrupa Birliği Erasmus+ Programı KIDS Projesi 2-90 bin şehide 90 bin fidan projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Türkiye, Romanya, Polonya,Çekya, Portekiz ve Hırvatistan´ın katılımlarıyla Avrupa Birliği tarafından gerçekleştirilen Erasmus+ Programı KIDS Projesi´nin ortağı olan okulumuz, adı geçen ülkelere düzenlenen gezilere katılmaktadır.

Telefon - 0 (474) 413 40 27

WEB - https://29eylulio.meb.k12.tr

Adres - İNÖNÜ MAHALLESİ HALK CADDESİ 29 EYLÜL İLKOKULU BLOK NO 65 SARIKAMIŞ / KARS

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - 29 Eylül İlkokulu İnönü Mah. Halk Cad. No:65 Sarıkamış / Kars

Ulaşım Okulumuzun ilçe merkezinde bulunması nedeniyle idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz genelde yaya olarak okulumuza ulaşmaktadır. TOKİ´den gelen öğrencilerimiz özel okul servisinden yararlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.